Picture
Цитирайки известния дизайнер Коко Шанел може да се каже, че жената се пръска с парфюм по места, на които би искала да бъде целуната. Може да се поспори на тази тема, но все пак е по-добре да разберем как и къде трябва да се пръскаме с парфюм.

Picture
Местата с Пулс

Местата по тялото ви, по които се усеща пулсът ви са с по-висока температура. Напръсквайки парфюма си там, той ще се носи във въздуха в следствие на изпаряването. Китки, шия, зад ушите, по гърдите, зад коленете и по вътрешната страна на лактите – това ще доведе то целодневното му отделяне и ще направи уханието дълготрайно.


Picture
Г-н Шанел се е изразил метафорично!

Не се придържайте към максимата му, защото макар и добри на мирис, всички знаем, че парфюмите не са вкусни. Когато ги нанасяте избягвайте подобни места.


Picture
Начин на Напръскване

Тук надали много хора ще се нуждаят от съвет. Пръскането не изисква кой знае колко мисъл. От дистанция от около 20см. напръскайте 3-4 пъти на различни места.

Друг трик, особено популярен сред жените, е пръсването във въздуха, след което с лека стъпка влизането в разпръснатия аромат. Възможно е да е ефективно, тъй като уханието се разпръсква по цялото тяло, но така парфюмите ви ще свършат доста по-бързо. Ваше е решението дали можете да си позволите да си купувате маркови парфюми често.


Picture
Парфюм в Косата

Ароматната следа, която парфюмът в косата ви ще оставя цял ден ще кара мъжете да се въртят и да ви заглеждат. Хората в близост до вас пък ще са смаяни от лекото, но хубаво ухание. Парфюмът в косата ще е дълготраен, тъй като тя има своиството да задържа уханията. Поради тази причина използвайте парфюм само върху измита коса. Нанасяйте го от дистанция така като алкохола може да доведе до изсушаване на косата и др. 


Picture
Искате По-Дълготраен Аромат?

Ухайте по-дълго, като хидратирате кожата си преди напръскване. Лосион за тяло с лек аромат или друг хидратант положен преди да се напръскате ще извлече максимума от парфюма ви.




В тази насока напръскването преди да се облечете е добра идея. Някои материи и бижута могат да бъдат нацапани или повредени от парфюми. Грешка е да пръскате по дрехите си. Ако все пак държите на това един популярен трик сред дамите е да напръскват шала си.


Фифито
8/13/2014 01:38:21 am

http://bg.wikipedia.org/wiki/Коко_Шанел

Груба грешка на автора написал страницата, да каже за Коко Шанел - г-н Шанел. Груба не допустима грешка. След като видях за втори път написаното в мъжки род на известната френска дизайнерка спрях да чета старията, което е 2 параграфа. Много съм разочаована!!!!

Reply



Leave a Reply.

    За Блога:

    Блогът, който цели да ви помогне винаги да сте една крачна пред останалите с подходящ избор на парфюм.

    Поръчайте парфюми онлайн

    Архив:

    August 2012
    July 2012