Търсите ли дизайнерския парфюм, който да ви стане запазена марка за лятото? Подготвили сме десет аромата, които ще ви държат ухаещи прекрасно през целия сезон.

Cotton T-Shirt Парфюм от CLEAN – хладен, свеж и комфортен като току-що изпрана тениска, този ефирен аромат може да се окаже вашият много важен аксесоар. Парфюма смесва цитрусовия бергамот, свежи алдехиди и уханието на пухкав памук за да създаде бодрия, но все пак опростен аромат, който всякаш обобщава привличането на емблематичната чисто бяла тениска.
Тоалетна вода - G of the Sea за Жени от Harajuku Lovers – вдъхновен от магическата подводна игрална площадка на русалка, този лимитиран аромат от марката на Гуен Стефани - Harajuku Lovers е много приятно поносим флорален, с допир от океана. Връхните нотки са киселата ябълка, лилията, които носят в себе си дамската деликатност на розови цветя. Базовите ухания са топлите кехлибар и мускус. Енергичен и красив, а и бутилката е найстина впечатляваща.
Signature Summer for Her by David and Victoria Beckham (dvb)
Този нов лимитиран флорален аромат е вдъхновен от блестящия летен стил на Виктория Бекам. Свежа морска лилия и фрезия са поставени над екзотична сърцевина от жасмин. Базовите нотки са ветивер, ванилия и мускус, които създават дълбочина. Модерен и елегантен, този парфюм ще ви изкара от сутринта до вечерта.
L'Eau par Kenzo by Kenzo for Women
Този свеж и ободряващ аромат е като любимия ви аксесоар. Така е – той си отива с всичко, което имате и ви кара да се чуствате точно на място като го носите. Върхови нотки от трастика и дива мента, примесени с сладководни флорали и праскова, създават ухание, което е свежо, дамско и чисто. Носете го със самочуствие през лятото както в офиса, така и на среща с приятели.
Chance Eau Fraiche for Women by Chanel
Създаден от легендарния парфюмерист Жак Полж, този парфюм всякаш е взел в себе си аромата на летния бриз, което го прави идеалния избор за дамски парфюм за лятото. Флоралната му бленда включва върхови нотки на цитруси и кедър върху сърцевина от розов пипер, воден зюмбюл, жасмин и кехлибар. Базовите му нотки са пачули и мускус.    
Light Blue Perfume for Women by Dolce & Gabbana
Този летен фаворит доставя удоволствие на носа със свежи плодове, леки флорали и меки дървета. Ябълката дава на уханието запазените му искри, докато в сърцевината нотките са на роза и жасмин, които дават допира на дамско. Най-точният избор за летни срещи с мъже.
Sunflowers by Elizabeth Arden for Women 
Създаден за да отпразнува божествеността и енергията на слънцето, „Слънчогледите” е вдъхновеният избор за лятото. Този оптимистичен аромат смесва пъпеш и праскова с жасмин и роза, като поставени върху мека основа те създават светло и щастливо ухание. Свеж и плодов – този аромат е перфектен за повдигане на настроението като бъде напръсан сутрин рано.
Brit Sheer Perfume for Women by Burberry
Искрящ като коктейл с мартини, този заиграващ плодово-флорален е типичен представител на младежкия, авантюристичен дух на серията Брит на Бърбъри. С първоначално ухание на цитрус и нотка от ананас, аромата е базиран предимно върху привличащата си флорална сърцевина, като кремово дърво допринася за още по голяма дълбочина. Момичешки и лек, това е един прекрасен и лек аромат за лятото.
Green Tea Camellia Perfume by Elizabeth Arden
Най-новият парфюм от серията на Елизабет Арден – Зелен Чай. Разкошен аромат от зелената флорална бленда. Уханието започва с нотки на цитрусови плодове и пари от зелен чай, които са запазената марка на тази серия парфюми. Да добавим и малко мистерия чрез екзотичната флорална сърцевина. Дълбочината е постигната с подправки. 

Cool Water Woman Perfume for Women by Davidoff
Освежаващ и младежко сладък, емблематичният океано-флорален аромат смесва върхови нотки на озон и водна лилия с тропически и горски плодове. Резултатът – искрящ и лек, много емоционален – лятото и плажът са неговите символи.  



Разгледайте предложенията на ПарфюмБГ за тези маркови парфюми
 
Picture
Първият ми пост няма да ухае на парфюм, но се надявам със следващите  да успея да провокирам фантазията ви и да си представите любимите си аромати. 

Изборът на подходящ марков парфюм ще стане много по-лесен след като научите съветите как да разпознавате различните нотки, а и малко информация за произхода им и начина по който хората ги възприемат никога няма да ви е излишна.

Посетете онлайн магазина за парфюми и разгледайте колко изгодно може да се сдобиете с аромат, с който да впечатлявате. И все пак, преди да направите вашето решение прочетете някои от съветите, които скоро ще бъдат тук.

    За Блога:

    Блогът, който цели да ви помогне винаги да сте една крачна пред останалите с подходящ избор на парфюм.

    Поръчайте парфюми онлайн

    Архив:

    August 2012
    July 2012