Picture
Има парфюми, които дамите трябва да използват с различни цели. Без значение от компанията, има ухания, които изтъкват различна черта от характера на жената. Излизайки вечер лесно можете да наблегнета на сексапил или елегантност, но и също така може да ги комбинирате. Няма нищо по-хубаво за една незабравина вечер от едно ухание, което да ви напомня за нея всеки следващ път когато го ползвате.

Внимателно съобразявайте подходящо ли са парфюмите, които ползвате за събитията, за които се подготвяте – точният завършек на всеки тоалет се крие в употребата на правилното ухание. Има много аромати, които са единствено за ползвате през вечерта или изключително изтънчена церемония. Такива силни парфюми трябва да бъдат разграничени, тъй като можете да докарате главоболие на някого в ежедневна ситуация.

Ето и конкретни преложения за маркови парфюми подходящи за вечерни излизания.

Miss Dior Cherie от Кристиан Диор:
Романтичната авантюристка е въплъщение на „Мис Диор Чери”. Палавата плодова композиция и леко киселото черешово ухание са далеко от това да са прекалено сладникави. Идеята на това ухание е привлекателността – определено аромат, който ще привлече вниманието на мъжете.

DKNY Delicious Night:
А ето и именно един от тези парфюми, които са предназначени за употреба нощно време. Както се досетихте от името, вечерни излизания могат с голям успех да бъдат допълнени с изтънченост. Няма място за колебание колко траен всъщност е този парфюм.

Givenchy Hot Couture:
Тук отново името въвежда основният мотив – топлината, често породена от близък човек. Направте срещата със специалния мъж още по-уютна и топла. Много дами биха казали, че това не е от най-трайните парфюми, но върху това може да се поспори. Като цяло има различни мнения, като групите основно се делят на смятащи уханието за бликащо изтънченост и такива, които са на мнение, че аромата е прекалено сладък. В общи линии зависи от химията на кожата на жената, както и от това какви парфюми точно и допадат.

    За Блога:

    Блогът, който цели да ви помогне винаги да сте една крачна пред останалите с подходящ избор на парфюм.

    Поръчайте парфюми онлайн

    Архив:

    August 2012
    July 2012